Vi gir bedrifter og kandidater alt det de trenger for å rekruttere eller bli rekruttert: 

1. Karriere.no en jobbportal med alle våre kunders jobbannonser. Her kan kandidater finne ledige jobber og sende inn søknad med sin Karriereprofil. 

2. KarriereCruiter gir bedriftene en annonseringplattform med tilgang til annonsering "alle" steder: NAV, finn.no, Facebook, LinkedIn, Instagram, Google, lokalavisen mm. 

3. KarriereCruiter er også et Rekrutteringsverktøy og HR-system der bedrifter kan behandle sine søknader og kommunikasjonen med kandidatene. Det er også tilgang til Kandidatsøk som gir tilgang til over 120.000 registrerte profiler.  

KarriereCruiter gir bedrifter effektiv og enklere rekruttering, og sikrer suksess i jakten på arbeidskraft til en fornuftig pris. Det vil sa at en bedrift som lyser ut en ledig stilling kan vise den fram på forsiden av Karriere.no samt i alle mulig digitale kanaler, som Facebook, Finn.no, LinkedIn osv. Vi hjelper bedrifter med å velge den beste kanalen for deres ledige jobb og setter opp annonsering. Bedriften kan deretter gjøre hele rekrutteringsprosessen via KarriereCruiter - ta i mot søknader, sortere, rangere og kommentere på søknader, sende meldinger til kandidater, invitere til intervju og alt mulig annet man ønsker å gjøre i en rekrutteringsprosess. I etterkant vil alle søknader og CV-er forbli i bedriftens database til neste gang de har en utlysning.

Når du jobber i Karriere.no bør du være glad i å ha på deg flere enn én hatt. Vi liker i å dele tanker og ideer på tvers av avdelinger og kompetanseområder, og jobber tett for å skape Norges beste rekrutteringsløsning. Hos oss er man fri til å jobbe litt som man ønsker - fra kontoret vårt i Oslo eller i Svolvær, på reise eller hjemme fra sofaen. Vårt fokus er framdrift uansett hvor du måtte befinne deg.

For å få til dette trenger vi selgere, kundekonsulenter, kundeservicemedarbeidere, utviklere, designere, markedsførere, prosjektledere mm!

Kan du tenkte deg å bli med på reisen mot å bli Norges beste rekrutteringsløsning? Send oss gjerne et HINT eller søk på en av våre ledige stillinger i dag.

Vi snakkes.