Karriere.no gir bedrifter effektiv og enklere rekruttering, og sikrer suksess i jakten på arbeidskraft til en fornuftig pris.

Karriere.no er i grunn tre ting - en portal for ledige jobber, en annonseringsplattform og et HR & rekrutteringssystem. Det vil sa at en bedrift som lyser ut en ledig stilling kan vise den fram på forsiden av Karriere.no samt i alle mulig digitale kanaler, som Facebook, Finn.no, LinkedIn osv. Karriere Medialab hjelper bedrifter med å velge den beste kanalen for deres ledige jobb og setter opp annonsering. Bedriften kan deretter gjøre hele rekrutteringsprosessen via vår løsning - ta i mot søknader, sortere, rangere og kommentere på søknader, sende meldinger til kandidater, invitere til intervju og alt mulig annet man ønsker å gjøre i en rekrutteringsprosess. I etterkant vil alle søknader og CV-er forbli i bedriftens database til neste gang de har en utlysning.

Når du jobber i Karriere.no bør du være glad i å ha på deg flere enn én hatt. Vi liker i å dele tanker og ideer på tvers av avdelinger og kompetanseområder, og jobber tett for å skape Norges beste rekrutteringsløsning. Hos oss er man fri til å jobbe litt som man ønsker - fra kontoret vårt i Oslo eller i Svolvær, på reise eller hjemme fra sofaen. Vårt fokus er framdrift uansett hvor du måtte befinne deg.

For å få til dette trenger vi selgere, kundekonsulenter, kundeservicemedarbeidere, utviklere, designere, markedsførere, prosjektledere mm!

Kan du tenkte deg å bli med på reisen mot å bli Norges beste rekrutteringsløsning? Send oss gjerne et HINT eller søk på en av våre ledige stillinger i dag.

Vi snakkes.