× Hvem er vi? Om KarriereCruiter Dine Karrieresider Norsk English Svensk

Hvem er vi?

Karriere.no består av en gjeng ivrige utviklere, selgere og markedsførere som jobber mot å lage Norges beste rekrutteringsløsning.  I dag er vi seks ansatte som jobber tett på tvers av flere områder. Vi er glade i å samarbeide, samtidig som alle jobber mye selvstendig. Vårt fokus er å skape gode løsninger som forenkler og effektiviserer rekrutteringsprosessen for bedrifter i hele landet - både store og små.  Vi ser etter folk som er selvstendige, som tør å si sin mening og som ønsker å skape noe...
Bli kjent med oss →

Ledige Jobber

Vi har for tiden ingen ledige jobber

Hva er du god på?

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med flinke og engasjerte folk. Hva interesserer deg? Hva kan du bidra med? Send oss et Hint på en eller flere kompetanser. 

Meld interesse →

Møt noen av folka våre:

Jeg elsker jobben min. Jeg tror det er fordi jeg får anledning til å produsere mye og får lov til å påvirke resultatet. Det er digg å se at mine ideer blir omsatt i virkeligheten. 
- Joachim Gjesdal - Utvikler
I Karriere.no får jeg prøve meg på nærmest alt jeg vil. Det er spennende, til tider utfordrende og veldig motiverende å arbeide i et såpass åpent og inkluderende miljø. Trives!
- Andres - Digital Markedsfører
Karriere.no er ikke en jobb, det er en livsstil. Det mer enn givende å utvikle et produkt som hjelper bedrifter til å få tak i flere flinke folk. 
- Endre Berge - Daglig leder

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Endre Bang Berge på
endre@karriere.no eller 93481754